Sjøberg Ferie inviterer til et trivelig opphold for deg og dine ansatte

I våre kurs- og konferanselokaler som ligger i marine omgivelser like ved Brimsefjord, kan vi nå huse inntil 70 personer (kino-oppsett) i et kurslokale. i heste sko ca 38 stk

Vi har kapasitet på overnatting for 25 Enkeltrom eller som dobbeltrom 48 personer. vi kan i tilegg huse flere med rom like ved.

Rennesøy byr på flotte naturopplevelser, og vi kan skreddersy et arrangement som passer for din bedrift. Hva med båt tur i fjorden eller en kokkekamp kurs med lokal mat? Vi har fokus på lokal mat. Og det er det som oftes blir servert.

Hver gruppe bestemmer seg for et menyforslag. Ta kontakt for å få satt sammen en meny som passer for din gruppe, eller for ditt budsjett.

Sjøberg Ferie skal gjennom bevisst satsing på kvalitet, personlig service og Kreativitet skal bedrifter, organisasjoner og privatpersoner oppleve,oss som et annerledes og spennende vertskap.
Sjøberg har alle skjenkerettigheter.

Kurs og konferanse Priser.

En spesiell dag i godt lag?
Vi har selskapslokaler for inntil 60 personer, og har ulike typer selskap som Klassefester, bryllup, fødselsdager, konfirmasjoner og mye annet.

Noe for dere? For mer informasjon, kontakt oss på tlf. 90046118 mvh Kai Risa

Sj++bergferie-(3).jpgTranslate/Oversett
Kontaktinformasjon

Sjøberg Ferie

Risa Eiendom AS
Østhusvik
Hanasandveien 782
4150 Rennesøy

Degleg leder:

Kai Risa +47 90046118

Tlf: +47 51 72 00 90
E-post: post@sjobergferie.no

Kokk:

Mette Risa +47 99548668


Samarbeidspartnere/kunder
Kart/lenker