Sjøberg`s lokale Koldtbord

Koldtbordet er den perfekte lunsjen for firma, den gode middagen for familien der alle finn noe de liker.

Spiser du koldtbordet her hos oss, varmer vi karbonadene og kyllingen,

tar du koldtbordet hjem så varmer du det enkelt selv.

  • Roastbeef
  • Karbonader laget av Angus Okse frå Røsslyngen Beitelag
  • Steikt løk
  • Kyllinglår som er stekt med Mettes Tomatsaus laget av lokale tomater
  • Håndpilla reker
  • Røykelaks
  • Sild
  • Angus Biffsalami frå Rennesøy
  • Potetsalat
  • Majones
  • Remulade
  • Fersk Eggerøre av lokale egg
  • Sitron
  • Rømmedressing
  • Waldorfsalat
  • Grønn salat
  • Brød
  • Smør
Resturant Pris er Kr. 395 pr.pers.
Catering pris er Kr. 295 pr.pers.
****


  • Prisene er på antall 20 Personer eller mer. Under er tilegg på 50 kr pr pers.
Fingermat fra Ryfylke

Fingermat eller tapas, kjært barn har mange navn, i Ryfylke bruker vi ordet fingermat.
Dette er den perfekte maten i bursdagsselskapet, firmafesten, årsfesten i Idrettslaget,
ja uformell mat med mye god smak.

  • Kjøttboller laga av Angus fra Røsslyngen med varme krydder
  • Kyllingklubber med Mettes tomat og chili saus
  • Laks med sennep og honning topping på rugbrød
  • Skinke fra Suldal med bakt blomkål
  • Tomatsalat av lokale tomater med urtedressing
  • Røykelakslefse med rømme og agurk
  • Biffsalami av Angus fra Rennesøy på potet
  • Halve egg med ferske reker og majones
  • Toast med fetaost og Mettes hjemmelaget tomatsyltetøy
  • Brød
  • Smør

Resturant pris kr. 345 pr.pers.
Catering pris kr. 245 pr.pers.
  • Prisene er på antall 20 Personer eller mer. Under er tilegg på 50 kr pr pers.

Translate/Oversett
Kontaktinformasjon

Sjøberg Ferie

Risa Eiendom AS
Østhusvik
Hanasandveien 782
4150 Rennesøy

Degleg leder:

Kai Risa +47 90046118

Tlf: +47 51 72 00 90
E-post: post@sjobergferie.no

Kokk: Mette Risa +47 99548668


Samarbeidspartnere/kunder
Kart/lenker