Om Sjøberg Ferie

HPIM1880.jpgSjøberg Ferie ligger ved sjøen i rolige omgivelser på Østhusvik i Rennesøy kommune.

Vi er ein Familie bedrift som startet opp Juni 2000

Hos oss er du i hjertet av Ryfylke med panoramautsikt til fjorden og øyene i området. Turen hit tar bare 30 minutter fra Stavanger. vi har 5 Leiligheter / 6 Hotellrom

Totalt 25 rom / 46 senger.


Leilighetene har: Wifi, Tv, Oppreide senger klar til bruk.

  • dusj
  • boblebad
  • badstue
  • vaskemaskin
  • tørketrommel
Kjøkkenet er fullt utstyrt. Stuen er stilfullt møblert og har tv å wifi. Leilighetene varierer i størrelse fra 3 sengeplasser til 12 sengeplasser. Leilighetene med 3 til 4 sengeplasser har ikke boblebad og badstue, men holder likevel samme høye standard.


Vi kan tilby

Sjøberg ligger i rolige omgivelser godt skjermet for vær og vind. Dette gir rike muligheter for fiske i smule farvann og skjærgårdsopplevelser på øyene i nærheten. Flere av de gode fiskefeltene i området ligger kort vei unna. Du kan enten komme med egen båt og legge til ved vårt kaianlegg, eller leie båt.


I området finnes det gode turmuligheter, både for lange spaserturer eller for en tur på sykkelen. Rennesøy kommune har også mange serverdigheter å by på blant annet Utstein kloster på Mosterøy, middelalderkirken på Sørbø. På Austre Åmøy finnes også helleristninger.

I umiddelbar nærhet finnes butikk som selger dagligvarer og utstyr av mange slag, samt bensin. Vikevåg er kommunens sentrum. Her finner du bank, post, apotek og legekontor.

Vi kan også tilby kurs og konferanser for grupper på inntil 70 personer. Har dere en stor dag dere vil feire, eller kanskje skal vennegjengen på tur? Vi kan tilby en variert meny


Oppdeket i resturanten.
Oppdeket i resturanten.
 
 
 
 
Translate/Oversett
Kontaktinformasjon

Sjøberg Ferie

Risa Eiendom AS
Østhusvik
Hanasandveien 782
4150 Rennesøy

Degleg leder:

Kai Risa +47 90046118

Tlf: +47 51 72 00 90
E-post: post@sjobergferie.no

Kokk:

Mette Risa +47 99548668


Samarbeidspartnere/kunder
Kart/lenker