Kokkekamp

Kokkekamp.
Den matfaglige delen er beregnet til ca 2 timer. På den tiden skal maten tilberedes, bord dekkes med service lys og servietter.
Detakerene vil bli delt inn i lag, som hver har ansvare for sin del av menyen. Samt Klargjøring og dekking av bord.
Rettene skal lages og gjennomføres på best mulig måte, etter oppskriften. kokk er tilgjengelig underveis for veiledning.
Vi starter på kjøkkenet kl 18.30 og er ferdig og klar for servering ca kl 20.30.
Ta kontekt for pris tilbud.

Translate/Oversett
Kontaktinformasjon

Sjøberg Ferie

Risa Eiendom AS
Østhusvik
Hanasandveien 782
4150 Rennesøy

Degleg leder:

Kai Risa +47 90046118

Tlf: +47 51 72 00 90
E-post: post@sjobergferie.no

Kokk: Mette Risa +47 99548668


Samarbeidspartnere/kunder
Kart/lenker